Puseur produk

Lebetkeun nilai diperlukeun pikeun manggihan nu kapasitor paling cocog Jumlah Produk

Catetan: Supercapacitors na litium-ion kapasitor dina F, MLCCs kapasitor di pF, 5 item per kaca.

Kategori Tipe Runtuyan Nomer Produk Suhu gawé (℃) Tegangan (V/DC) Kapasitansi (uF/pF/F) ESR/ Impedansi [Ωmax] Kahirupan (jam) Sertifikasi

Aplikasi

Hayu YMIN muncul di unggal tempat dimana arus ngalir.

produk kualitas luhur

Urang wholeheartedly nyadiakeun konsumén jeung solusi kapasitor kualitas luhur.

Keunggulan Kami

Dina widang aplikasi kapasitor.Upami anjeun gaduh kasusah, panggihan YMIN.

tentang Kami